doTerra essentiële oliën

Aromatouch massage

Wil je een uur heerlijk ontspannen en de geuren van de essentiële oliën ervaren? Wacht dan niet en maak snel een afspraak.

Dan is dit een mooie kennismaking met de werking van essentiële oliën van doTERRA. Middels de Aromatouch techniek ervaar je 8 verschillende oliën.

 

Gun je het naast jezelf ook een ander.  Er zijn verschillende cadeau mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met me op. Contactgegevens zijn onderaan deze pagina te vinden.

 

Recensies

Klant A: Genoten van de Aromatouch massage. Ik was niet bekend met deze vorm, maar ik kan het iedereen aanraden om op deze manier kennis te maken met de heerlijke oliën van doTERRA.

 

Klant B: Een heerlijke, ontspannen massage gehad bij Marieke Haarhuis. Ik was hartelijk ontvangen door Marieke in een heel gezellige, knusse en intieme behandelruimte die al een heerlijke aroma verspreidde door de oliën in de diffuser. Een ware weldaad voor de neus en zeker voor je lichaam en ook de geest. Marieke vertelde precies welke oliën ze ging toepassen en wat het voor het lichaam doet. Nagenoeg direct begon het mij al te tintelen, vooral onder de voeten en dat moest nog gebeuren. Zo fijn, die oliën met hun uitwerkingen. Ik was helemaal in het moment en genoot er enorm van. Toen Marieke de voeten ging masseren was ik helemaal in de volken. Deze hebben zoveel te verduren en werden eindelijk eens, terecht verwend. Marieke was vol aandacht en heel relaxed.  Na de massage bijkomen en de oliën hun werking laten doen. Heerlijk, dank je Marieke.

 

 

 

 


Kennismaking met essentiële oliën

Vind je het leuk om meer te weten te komen over essentiële oliën samen met een aantal vriendinnen, buurvrouwen of zussen?

Plan dan samen met mij een tijdstip bij je thuis om dit samen te mogen ervaren. 

 

Ik kom graag langs. Informeer onderaan de pagina naar de mogelijkheden. 


Persoonlijke kennismaking essentiële oliën

Het is ook mogelijk om alleen en geheel persoonlijk de essentiële oliën te ervaren. In een persoonlijk consult kunnen we samen onderzoeken welke olie je nodig hebt.  Ik neem je mee in de beleving van de geuren van doTERRA.

Vraag hieronder naar de mogelijkheden. 


 

De Uitkijk Kindercoaching| Ootmarsumsestraat 168/ 7634PR Tilligte 

email: marieke@deuitkijkkindercoaching.nl

Telefoon: 06- 27122815

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.